<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

5 lemezjátszó és 8 kéz

Korábban már kifejtettem, hogy mennyire nagyra tartom Kid Koalát. Ez a post egy olyan csapatról szól, akiket kb úgy lehet elképzelni, mint egy Koalát 8 karral és több lemezjátszón.

Hölgyeim, és Uraim, a C2C Franciaországból:
DJ Greem, DJ Atom, DJ Pfel és 20Syl

Köszöntsük nagy tapssal!

Ahogy együtt játszanak, az az érzése támad az embernek, hogy nem négyen vannak, hanem tényleg egy ember csinálja az egészet, annyira szinkronban vannak egymással.
Hogy ezt nem csak én látom így, hanem a szaktekintélyek is, arról a négy zsinórban megnyert DMC bajnoki címük tanúskodik (2003, 2004, 2005, 2006)

Tekintsétek meg most a 2005-ös DMC győzelmük alkalmával játszott szettet!



Hogy találjak egy okot, hogy miért lesz érdemes idén elmenni (még nem voltam) a Szigetre. Hát, pont miattuk, illetve a Hocus Pocus miatt.
A Hocus Pocus egy nantes-i hip-hop csapat, amit 20Syl és DJ Greem hívott életre. Eddig négy albumuk jelent meg (Second Formule, Acoustic Hip-Hop Quintet, 73 Touches, Place 54), az utóbbi tavaly. 20Syl nem csak az ütemért felelős, de reppel. A zene pedig ütős, jazzes, funkos, scratch-ketől sem mentes. Tehát, minden megvan benne, ami kell. A szöveget persze nem értem, de ilyen zene mellett hollandul is reppelhetnének (csúnyább nyelvet nem ismerek), az sem zavarna.
Jól mehet nekik, hiszen saját kiadójuk jelenteti meg a zenéjüket. Emellett blogolgatnak is. (A blogból kiderül, hogy Ők is tudnak róla, hogy fellépnek nálunk.)

Hocus Pocus feat. The Procussions - Hip Hop



Jut eszembe, Procussions... Egyik szemem sír, hiszen sajnos ők is feloszlottak, másik viszont épp nevet, mert megjelent Mr. J. Madeiros szólója és pont azt hozta, amit elvárnék (-nál) egy Procussions albumtól...

Címkék: , ,

 

for this post

 
Anonymous Névtelen Says:

Tolok kommentet, mert ezek a videók jók. Igen.

 

Leave a Reply