<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Az első post...

Na, erőt vettem magamon és nem érdekel, hogy a dizájn még nem olyan, amilyennek szeretném. Ez még majd alakul persze...

Persze...

Tulajdonképpen miért is van szükség erre a blogra, ha már van nekem egy?
Egyéni megjelenés volt az elsődleges cél.
Az msn-es blogot nem lehet "kusztomizálni" rendesen, úgyhogy valószínűleg több tízezerre rúgott azon felhasználók száma, akiknek pont ugyanúgy nézett ki a blogja, mint nekem. A mostani dizájnt sem én írtam, viszont amit láttok, az hosszas keresőmunka és minimális webprogramozói képességem áldott gyümölcse, tehát pont ugyanilyen blogja senkinek nincs, csak hasonló, de abból szintén ezres nagyságrend. De mégis micsoda különbség? Höhö.

Újdonság az előző bloghoz képest, hogy sokkal interaktívabb: van szavazás, amire bárki szavazhat és ami még ennél is jobb: szabadon kommentálhatók a bejegyzéseim (nincs szükség semmi regisztrációra, vagy effélére). Szóval adottak a lehetőségek, lehet használni.

Ebből az apropóból, hogy újra írok, íme egy tehetséges (már ha én minősíthetek) lemezlovász, Kid Koala altató dala.
Későre jár.



Jó éjszakát!

Címkék: , ,

 

for this post

 
Anonymous Névtelen Says:

sokat tanultam

 
 
 

Leave a Reply