<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

De van.

Ma akkor kicsi józanabbul...

Nincs abban valami abszurd, hogy Veszprémben a Patrióta Lokálban egy magyar gyerek születését többek közt egy román, szerb és horvát srác ünnepli, majd pont őket mészárolják le a cigányok? (A helyes választ lásd a címben!)
Ami érdekes, hogy magyar játékosokról nem szólnak a híradások, hogy bántottak volna őket. Talán, mert ők is úgy álltak hozzá, mint ahogy a magyar társadalom, hogy fél pusztán kimondani is, hogy az a gonosztevő, aki cigány, az cigány. Én sem merem leírni, kimondani, amit ki kéne. Most józanságból sem teszem.
Nem minden cigány bűnöző, de egy széles réteg elbassza és most úgy tűnik, az enyingi roma maffia most nagyon elbaszta ott Veszprémben az egészet (apropó, roma maffia...), mármint az úgy nevezett békés együttélést. Olvassátok el egy józan cigány ember gondolatait!

Kicsit más, de kapcsolódó gondolat:
Ha már elkapták őket (2-t a 30-ből...), küldjék ki dolgozni őket az pécsi autópályára rabláncon (vagy gátat építeni - jön a tavasz, jön az ár)! Őket, is meg a baranyai börtönök lakóit is. Minek lenne értelme, ha ennek nem. Nincs munkája a cigányságnak? Lopni kell a kenyértért? Akkor szokjanak hozzá már a börtönben töltött, amúgy értelmetlen évek alatt ezek a markos cigány legények! Alkossanak valamit! Naív vagyok, de talán utána jobban becsülik a munkát és más keze munkáját is és talán mi is pozitívabban tudnánk hozzájuk viszonyulni, ha - teszem azt - elkészül valaha az út és megrövidül az utazás ideje Pécs és Pest közt. Ez volna az első lépés.

Áldom a sorsot, hogy nem vidéken születtem, vagy nem valami putri mellett. Kis koromban kinevettem azt, ha valaki elit iskolába, magánba iratta a fiát, lányát, hogy ne érintkezzen a pór néppel, de ahogy halad az idő, kezdem érteni őket - és már én is ott tartok, hogy ha ez a tendencia folytatódik, hogy a romák - a segélyért - számolatlanul születnek, itt belátható időben nem mi leszünk többségben és akkor már én sem szeretnék A - idehaza élni, B - ha mégis itthon élnék, egy iskolába járatni a gyerekeimet velük.
A minap ncore-ra felkerült egy torrent a németek titkos születésszabályozási projektjéről. Na, annyira nem szabadna eldurvulnunk, de valamit ki kéne találni, mert ez így nem tartható.

Tegnaptól már nem kérdés, hogy van-e cigánykérdés, van-e cigánybűnözés vagy nincs. (Bár már Olaszlliszka után is így gondoltam...) Egy kérdés van, hogy a mélyen tisztelt kormány és a szocialisták, - akik kihasználták rengetegszer ezt a ehlyzetet (szavazat vásárlás, Olaszliszka, stb...) - ezt megint szőnyeg alá söpri-e és rákeni-e A - a gárdára, B - reflexből Orbán Viktorra és a Fideszre.

 

for this post

Leave a Reply