<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Foci EB - benyomások

A kommentátor, Egri Viktor - akivel kapcsolatban nem minden alapot nélkülözően merül fel, hogy Jumurdzsák szerelemgyerekének egyenesági leszármazottja - és nagyra becsült Pajesz kolléga gondolom, minimum "örül" a ma esti török meccs után. A dzsihádisták ezért a csodáért széjjel térdelhettek a patellájukat Mekka felé fordulva, pedig már épp kezdtem elképzelni, hogy Prágában a második cseh gól után hogy esne egy zaftos gyros... - ha kikaptak volna, mi szívtuk volna - ugyanis Prága felé menet is pont útban volnánk.

Na, mindegy végül is, majd pikáns kis meccs lesz a német - török (hacsak nem honosítják az osztrákok holnapig Inzaghit és Trezeguet-t).

Kitartok az EB előtti véleményem mellett, hogy bár forza Milan, de a szimaptikus hollandus támadógépek nyernek a keservesen zokogó Céronáldó (aka. köcsög Bajzát) és társai ellen. Apropó... Gondolom, leszóltak ma a portugézeknek az arany telefonon, hogy nem lesz pénz ott metróra, tézsévére, lélegeztető gépre, de meleg vízre se, meg semmire ezer évig, ha nem hagyják végre a lilateheneseket nyerni, akik most gondolom, magukból kikelve karneváloznak a köztereken DJ Bobóra. A HírTV megszakítja az adást a monoszkópot), hogy Krakkó Ákos élőben tudósíthasson a kontrollvesztett tömeg csokiorgiájáról, hogy a vákuum-konfettizést, és a spontán csoportosan elkövetett óraátállítást már ne is említsem (copyright by T. Bödőcs).



Ha már DJ Bobo... keresgéltem, melyik izzó száma vág ide leginkább, míg rá nem leltem az EB dalára, amúgy beillett volna a (teljesség igénye nélkül) Celebration, There's A Party, Let The Dream Come True, Pray, Love Is All Around, Everybody, vagy a What a Feeling... tehát a csivaván kívül kb minden. Mindegyik "a nyár slágere"... Számolgatok, számolgatok: gyerekkorom összes alsóörsi nyara lefedhető DJ Bobóval - jahj, de elérzékenyültem... a Mortal Kombat és a Coco Jambo... az, ami még hasonló dolgot vált ki belőlem.



Bocs, egyszerűen nem tehettem mást.

Címkék: , ,

 

for this post

Leave a Reply