<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Foci EB - jóslat

Bazmeg, ebbe a horvát, meg főleg ebbe az osztrák válogatottba simán beférnék. bár nem vagyok egy futballista, - aki látott már, az tudja - de ezek se. Mekkora szerencséjük van, hogy a lengyelek és a németek vannak még a csoportban és nem a holland, meg az olasz mondjuk.
A német válogatott is szép a lengyel csatárkettőssel, meg a magyar-brazil Kurányival, a spanyol Gomezzel és a többi anyagyilkossal Sweinsteigerrel (ha jól értem Disznófejlesztő), meg Meltesackerrel. Egyetlen futbalistájuk Ballack és képesek favoritnak nevezni őket... JÉZUSOM! Persze, ha a másik ágon volnának, ahol az olasz, holland, román, spanyol, francia csapatok és nem itt, ahol az egyetlen fociképes csapat a portugál válogatott nincs az a Beckenbauer, aki favoritnak merné említeni. Ahhoz Bödőcs Tibor kéne.

Jóslat: Szerintem a fiatal holland, vagy az örök favorit, de mindid elbukó spanyol csapatnak kijön a lépés és ők nyernek mondjuk a portugálok ellen, bár szívem szerint az olaszoknak örülnék legjobban, (of course) de mivel nincs Inzaghi, aki még az füle cimpájával is gólveszélyes, így nem lesz, aki gólt kotorjon fontos szituációkban, de persze Del Piero amilyen formában van, akár még szállíthatja is a gólokat.

Hajrá olaszok!!! Hajrá Portugálok! (hollandok, spanyolok) És hajrá lengyelek!

Te kinek szurkolsz és ki nyeri az EB-t?

Címkék: ,

 

for this post

 
Blogger Julcsi és Jancsi Says:

En is orulnek, ha egyszer mar kijonne a lepes a spanyoloknak!! Meg persze a multam miatt a franciaknak is szoritok, bar tegnap a nyitomeccsukon nem voltak igazan meggyozoek.
A regiobol pedig a lengyelek a legszimpatikusabbak, es remelem azert tovabbjutnak a csoportbol!!

Meccsetnezni megyunk valamikor?

 
 
Anonymous Névtelen Says:

Mondanám, hogy a boci téma igen-igen klasszra sikerült, de valami kósza mod letiltotta a bejegyzés kommentjeit.

Hollandia. Csak úgy.

 

Leave a Reply