<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Julika első képei

Picasa SlideshowPicasa Web AlbumsFullscreen

Hajnali három körül ébredt Szilvi erős fájásokra és hogy szivárog a magzatvíz. Azonnal felkeltek és indultak a Szabolcs utcai Kórházba, ahol végül 7 óra előtt 10 perccel megszületett Juli. A szülő szoba ablakából állítólag jól látszott a napfelkelte, amit már Juli is láthatott. A szülés amúgy zökkenőmentesnek mondhatóan zajlott. Semmi komplikáció szerencsére.

Eddig csak a Lányokról esett szó, de nem szabad megfeledkezni Péterről, aki végig Szilvi mellett volt és a kezébe kerülő ollóval is jól bánt, ugyanis ő vágta el a köldökzsinórt. Emellett gyógymasszőrként is helyt állt a mai nap, ő volt a fájdalomcsillapító (illetve a masszázs) szülés közben.

Juliról elmondható azon kívül, hogy természetesen (elfolgultság nélkül persze) gyönyörű baba, csendes, nyugodt lány. Ez utóbbi tulajdonságát minden bizonnyal az Édesapjától örökölte. A szeme kék, egyelőre legalább is.

További jó hír, hogy Szilvi és Juli is jó egészségnek örvend és minden jel szerint vasárnap délben már haza is mehetnek.

Jó egészséget kívánok én is Mindhármojuknak, mint friss nagybácsi!

Köszönöm a gratulációkat, bár én vagyok, aki a legkevesebbet tettem hozzá az egészhez. A jókívánsáokat, gratulációkat közvetítem az Érintettek felé természetesen.

Címkék: , ,

 

for this post

Leave a Reply