<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Novemberi hétköznapok

A phasz kivan, hogy a külföldi közösségi oldalakon (értem most ez alatt: hi5, myspace) az utóbbi időkben csak mindenféle kurvák, illetve rajtuk keresztül szex oldalak jelölnek be. Tudnám, mi alapján...

Ma a hi5-on Bessie Blake, múltkor meg valami Edith is bejelölt. A képek sejtelmesen nem memondanak semmit, viszont az "About me" címszó alatt érdekes módon ugyanaz a szöveg, és ugyanaz a sokat sejtető kép jelent meg. Ráklikkelek, hát nem egy pornó oldal jön be? Nahát.

Kiváncsi vagyok, Kovi és a többik mikor ébrednek rá, hogy így kéne hirdetni magukat. Személyesen.
Remélem, sosem jutnak el addig. Így is napról-napra fogynak az ismerőseim az iwiwen.
Bájdövéj, nem tudom, miért nem tettek bele a rendszerbe olyat, hogy értesítőt küldjön arról, ha az ismerősöd kitöröl, lejelentkezik, vagy akármi. Szerintem jogom van tudni.

Igaz, ami igaz, én is gyomláltam nem régen az MSN-en, kitöröltem ezt-azt. Ha most elkezdenél aggódni, hogy már nem láttál egy ideje online, akkor megnyugtatásul elárulom, hogy most gőzerővel (mármint, hogy kéne) készülök a szigorlatra, ami bő egy hét múlva lesz és amiatt nem vagyok online monstanában. (Ha sikerül ez a szigó, akkor már csak egy, kevésbé para szigorlat választ el az abszolutóriumtól.) Ha aztán sem látsz, akkor már aggódhatsz, de általában jellemző, hogy olyanokat töröltem le, akik amúgy sem olvassák ezt.

Ezt is megéltük. Nahát...

Címkék: , , , ,

 

for this post

 
Blogger Beatrix Frankfurt Says:

Szija Gibi! Koszi a commenteket a blogomra, erre felbuzdulva gondoltam en is hagyok neked egyet, a honlap szine tenyleg rusnya, de jooo lesz;)
koszi a gratulaciot, a rendelest felvettem;)
ja es drukkolok a szigorlathoz,
hajra hajra
puszi londongirl..

 

Leave a Reply