<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Egy szegedi őrült éjszaka

Kata tegnap ünnepelte születésnapját. Illetve mi is. Éjjáéjjáó!
Négyen "leuveniek" leutaztunk Szegedre és jól megleptük. Nem szarral gurítunk: A sztárvendég Németországból értkezett. Az este folyamán Eszti is csatlakozott hozzánk.
Volt is nagy öröm, kolibuli mustárral, tömörülés a Jatéban, Zsú esete Heidi Klummal, folyt az alkohol, fogyott a cba-perec, kézfogás ismeretlenekkel (nem tudom, miért emlékszem kettőre, de beugrott: Andris és Norbi) és készült is néhány őrült kép, meg egy videjó is.

Köszönet Ritának és Jucusnak a szervezésért, Katának, hogy pont jókor volt születésnapja. A megjelenteknek meg hathatós közreműködésért.

Picasa SlideshowPicasa Web AlbumsFullscreen

Címkék: , , , ,

 

for this post