<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Hangulatjelentés - Február 21.

Tegnap 7-ed magammal átvettem a diplomám, amit kis családi-baráti, össznépi banzáj követett. A tegnapi napot nem fogom elfelejteni, az biztos - nem csak ezen okból.

Mára belém költözött valami nyugodtsággal vegyített boldogság-érzet. Annyira, hogy még egy, a Blaha aluljárójának lépcsőjén koldulónak is juttattam belőle - két százas formájában.

Kiegyensúlyozottságom ma egy reggeli győztes meccsel, egy röprandival és egy (már saját poharából lombikjából itthon elfogyasztott) Kwakkal növelve most le is dőlök kicsit.
Este még kis iszogatás egyetemi pajtikkal. Aki most értesülne róla, annak egy szóban csak annyit, hogy Bazs7óraállélálléó.

Címkék:

 

for this post

Leave a Reply