<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Stoppal az Olimpiára

Az érdekes emberek, érdekes blogok rovat jelentkezik:

Soha életemben nem stoppoltam (egyszer majdnem). Mások viszont igen (zseniális átkötés).
Egy általános iskolás osztálytársam (és egyben óvis társam is), Zoli ebbe az utóbbi csoportba tartozik. Köztük sem akármilyen helyet foglal el, mert ő csaknem mindenhova (értsd: mindenhova) a hüvelykujja segítségével jut el.
Most, mikor a sorokat írom, kelet felé utazik, hiszen alig több, mint két hét van hátra az Olimpiáig, ahova pár barátjával el akar jutni szigorúan csak stoppal. Rengeteg hasonló jenkiföldön forgatott, közhely-puffogtató filmet láthattunk már ilyen nagy (vagy talán azért ennyire nem nagy) túrákról, amikre jobb nem is emlékezni. A maguk módján ők is ledokumentálják az utat, kamerával és bloggal osztják meg a nagyérdeművel a kalandjukat.

Lehet, hogy azt gondolod, hogy "áh, b+, úgyse érnek oda, túl messze van." Ki kell ábrándítsalak, nem kispályáznak a srácok, fél éve a ralival egyidőben Bamakóba is elstoppoltak.

Az olyan kispályásoknak, mint amilyen én is vagyok, marad az, hogy nézem, olvasom a nagypályások kalandjait és szurkolok.

Tehát az információ, amit nagyon lassan írok, hogy a Viktor is megértse:


Címkék: , , ,

 

for this post

 
Anonymous Névtelen Says:

True, true... .

 

Leave a Reply