<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Egy sör, amit sose...

Sosem gondoltam volna, hogy belga sörből lehet ihatatlant is találni.
Tévedtem!


Magát egy lágy habbal bíró szűretlen barna sörnek kiadva csalja magához a gyanútlan (érdeklődő, szomjas) sörfogyasztókat. Illatra egy kicsit fantáziátlan barna, - címke alapján hozzátehető: - gyenge (4.5%) sörrel van dolgunk, de semmi nem utal - a holland feliraton kívül - arra, hogy tulajdonképpen egy bor-sör kombót tartunk a kezünkben. Ízében egy városi legenda elevenedik meg. Szinte látod, ahogy a kocsmáros egy hanyag mozdulattal itatja fel a pultól rongyával a kilötyögött kannást, majd minden indulatával csavarja azt bele a nemkivánatos talajrészeg vendég (vélhetően utolsó) sörébe.

A lehető legkomolyabban tanácsolom: Bacchus sört szádhoz semmilyen körülmények mellett ne emelj! Ha mégis eszmélnél hogy már kezedben az átkos nedű - és ellenség, akit vele megkínálhatnál nincs a közelben - hajítsd el, amilyen biztonságos távolságba tudod!

Pfhejj!

Címkék: , ,

 

for this post

Leave a Reply