<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

2009 eddig

Mint tapasztaltátok, kezdek újra életet lehelni a blogba. Elmúlt a Karácsony, az óév... Megint rengeteg új ötletem van. Több zene, több kép, új design... hogy mi lesz belőle, majd meglátjuk, mindenesetre vége a diplomamunkát övező stresszelésnek, több időm lesz irkálni.

Lényeg a lényeg, hogy leadtam a diplomamunkám és eddig nagyon jók a visszajelzések a szakmai részét illetően és úgy néz ki, bő két hét múlva okleveles mérnök informatikus válik belőlem. Szép reményekkel várom a végzést. Konkrét állásajánlat nincs, de olyan, ami majdnem biztos és jónak tűnik (be biztossá csak a következő hetekben válik), olyan van a láthatáron és olyan is, ami jó, de annyira nem érdekel. Leuven valószínűleg nem jön össze, mert a IMEC-nél szükséges volna egyetemi hallgatói jogviszony ahhoz, hogy szakmai gyakorlatra fél-egy évre kimehessek. Így, hogy végeztem, ez már nem járható, csak PhD-snek mehetnék ki, ami 4 év és ami így már nem tűnik olyan jó ötletnek. De ha minden a szám íze szerint halad, akkor tudom folytatni az agykutatósdit - más aspektusból - a Philipsnél, mint MR-mérnök. Erről többet egyelőre nem tudok, csak miután beszéltem a témavezetőmmel.

A héten elfogadták egy anyagunkat a január végi MITT-konferenciára, amiben az én munkám egy része is helyet kapott (bár azért nem az én részem a hangsúlyos benne), úgyhogy életem első publikációját is bejelenthetem:
J. Körtvélyes, É. Bankó, V. Gál, G. Pápay, P. Domsa, J. Németh, Z. Vidnyánszky - "Neural correlates of fovea-related impairment of visual object processing in amblyopia"
A diplomám kutatását is szeretném kicsit továbbvinni, hátha kihozható belőle valami olyan eredmény, ami leközölhető valamelyik lapban, illetve nem szeretnék így hirtelen elszakadni a srácoktól a laborból diploma után. Ezt a konzulensemmel is meg kell még vitassam, hogy ő hogy látja, de mivel ő sincs még idehaza, ez kicsit várat magára, de január végére eldől ez is.

Címkék: , , ,

 

for this post

 
Blogger Zsolt / Zsótti / Sziszka Says:

Gratulálok mindkét eseményhez!!!!
Személyes kézrázás sem marad majd el.
Keep up the good work, mate!

 

Leave a Reply