<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8090950541441488920\x26blogName\x3dGibifi%C3%BA+blogja\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://gibifiu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu_HU\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://gibifiu.blogspot.com/\x26vt\x3d5675040957019343747', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Gibifiú blogja

A Majomszabású Ember vall benyomásairól, zenékről, sörökről, abszurdról és egyéb gibbonságokról.

 

Életmód-tipp olcsójánosoknak

Lassan két hete van mindenféle bajom, hol torokgyula, hol meg fejfájással, lázzal turbózott hasmenés. De az eredmény végül is pozitív, hiszen ma láttam kockákra utaló jeleket.

Az egészben az a vicces még, hogy pár hete, kissé elborult percemben már vizionáltam, hogy beh jó is lenne egy kis fosi-mosi, legalább fogynék és tessék.

Norbi és az update bekaphatja. Itt a recept:
Egyél sajtos-tejfölös lángost valami eldugott helyen és trónolj egy hétig. Kalandvágyból lehet romlott tejből és szilvából / alaposan barnuló banánból turmixot kortyolgatni. Persze a lángos mellé.

Egészsgetekre!

Címkék: ,

 

for this post

 
Blogger panka Says:

az is jó, ha csalánteára kólát iszol és közvetlenül utána tejeskávét. a hatás nem marad el...

 

Leave a Reply